PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN

Aanplant en groeiplaatsinrichting


Op de juiste manier een boom planten getuigt van geloof in de toekomst. Wij (ver)planten grote en kleine bomen, en kunnen ook advies geven bij tuin- of parkaanleg. Als boomverzorger kunnen wij de verlangens van boom en mens met elkaar verbinden, tot beider welbevinden. Een interessante link is te vinden via Bomenwijzer.

Er is een groeiend bewustzijn van het belang van groen in de samenleving, en daarmee samengaand stijgt het belang van goede kennis omtrent dat (stedelijk) groen.

Omtrent de inrichting van groeiplaatsen voor bomen is er de laatste jaren, vooral vanuit Nederland veel innovatie. Wij volgen dit op de voet en kunnen u helpen de juiste keuze te maken in elke situatie. Interessant voor uw budget en voor uw bomen.

Referentieproject: Vrijheidsboom Oostkamp

In het najaar van 2014 plantten wij in Oostkamp een nieuwe vrijheidsboom aan op het kerkplein. Op deze druk bezochte en gebruikte plaats kreeg deze zilverlinde toch een deel van de ruimte (vooral onder de grond) voor zich alleen...

Deze boom is, in alle bescheidenheid, klaar om gedurende eeuwen generaties Oostkampenaren te zien opgroeien...Het maakt je hoopvol en verwachtingsvol zelfs voor de toekomst. De mooie kanten van de vooruitgang, als er maar wat visie bij komt kijken!

PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN

PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN
PAN